U kijkt nu naar: Home Homepage Woonkernen

Een nieuwe website?

WP WEBDESIGN MKB

Voor een VASTE LAGE prijs van € 350,= maakt WP WEBDESIGN MKB een volledig vernieuwde Wordpress site.

Een vernieuwde of nieuwe website dus zonder zorgen!

RegioWesterveld.nlHomepage Woonkernen


Woonkernen gemeente Westerveld

Welkom bij Regio Westerveld.nl. Deze website is ontwikkeld met als doel een platform te bieden voor een goede integrale informatie-/nieuws- en actualiteiten voorziening voor de regio Westerveld in Zuidwest-Drenthe.

De redactie van Regio Westerveld verzamelt 1) niet alleen informatie, nieuws en actualiteiten van bij RegioWesterveld aangesloten bedrijven, (professionele) fotografen en reporters uit de regio, maar ook van particulieren. Vrijwilligers, in de hoedanigheid van 'author', 'editor' of 'publisher', die zich bij ons hebben aangemeld, staan klaar om u snel en optimaal te informeren.

 
Vrijwillegers uit Diever?

Om de 'content' van de sectie Diever actueel te houden zijn wij op zoek naar vrijwillegers uit Diever, die bereid en in staat zijn om een of meerdere rubrieken voor Diever up-to-date te houden.

Lees meer...
 
Vrijwillegers uit Dwingeloo?

Om de 'content' van de sectie Dwingeloo actueel te houden zijn wij op zoek naar vrijwillegers uit Dwingeloo, die bereid en in staat zijn om een of meerdere rubrieken voor Dwingeloo up-to-date te houden.

Lees meer...
 
Vrijwillegers uit Havelte?

Om de 'content' van de sectie Havelte actueel te houden zijn wij op zoek naar vrijwillegers uit Havelte, die bereid en in staat zijn om een of meerdere rubrieken voor Havelte up-to-date te houden.

Lees meer...
 
Vrijwillegers uit Uffelte?

Om de 'content' van de sectie Uffelte actueel te houden zijn wij op zoek naar vrijwillegers uit Uffelte, die bereid en in staat zijn om een of meerdere rubrieken voor Uffelte up-to-date te houden.

Lees meer...
 


Pagina 1 van 2

Statistieken

Aantal leden : 13
Aantal artikelen : 122
Aantal weblinks : 9

We hebben 10 gasten online

RW's pagina opties.

Sponsored Links

Template by: Next Level Design

Hosted at RedaInternet     -      Copyright© 2005 - RegioWesterveld.nl      -      Design by WP Webdesign MKB