U kijkt nu naar: Home Homepage

Een nieuwe website?

WP WEBDESIGN MKB

Voor een VASTE LAGE prijs van € 350,= maakt WP WEBDESIGN MKB een volledig vernieuwde Wordpress site.

Een vernieuwde of nieuwe website dus zonder zorgen!

RegioWesterveld.nlHomepage RegioWesterveld.nl
Over RegioWesterveld.nl
Welkom bij Regio Westerveld.nl. Deze website is ontwikkeld met als doel een platform te bieden voor een goede integrale informatie-/nieuws- en actualiteiten voorziening voor de regio Westerveld in Zuidwest-Drenthe.

Het ultieme doel is - om in teamverband - een heuse portal te ontwikkelen en "online" te houden, waarin zoveel mogelijk informatie over alle aspecten van de Regio Westerveld bijeengebracht zijn. Bronnen daarvoor zijn 'stand alone' websites, nieuwsberichten van diverse kranten en bladen, waarvoor wij het publicatierecht hebben verkregen, en natuurlijk de bijdragen van onze vrijwilligers.

De redactie van Regio Westerveld verzamelt 1) niet alleen informatie, nieuws en actualiteiten van bij RegioWesterveld aangesloten bedrijven, (professionele) fotografen en reporters uit de regio, maar ook van particulieren. Vrijwilligers, in de hoedanigheid van 'author', 'editor' of 'publisher', die zich bij ons hebben aangemeld, staan klaar om u snel en optimaal te informeren.

De website bevat niet alleen het regionale geschreven nieuws, maar bij voorkeur ook beeldmateriaal in de vorm van foto- en (korte) video- reportages.

Onze visie is dat je met beelden informatie, het regionale nieuws of een gebeurtenis effectiever kunt overbrengen dan met woorden ; immers de mens is voornamelijk visueel ingesteld.

1) Wilt u dat uw nieuws ook snel op Regio Westerveld geplaatst wordt stuur ons dan uw regionale nieuws als tekst, foto's en/of (korte) videoreportage. Voor aan Regio Westerveld gelieerde vrijwilligers garanderen wij een plaatsing binnen 24 uur !!

 

Menu RegioWesterveld

Statistieken

Aantal leden : 13
Aantal artikelen : 122
Aantal weblinks : 9

We hebben 13 gasten online

RW's pagina opties.

Sponsored Links

Template by: Next Level Design

Hosted at RedaInternet     -      Copyright© 2005 - RegioWesterveld.nl      -      Design by WP Webdesign MKB